Dagbok

Humletantens nya alster

Söndagen den 6 maj 2012

Jag är ganska dålig på att skriva i dagboken. Det blir mest att jag lägger upp nya saker på startsidan.
Efter påskens alla fåglar har jag provat att göra Stitch i olika modeller. Tycker det är roligt att prova med olika virknålar och olika tjocklek på garnet. Har som nästa projekt att göra Disney figuren Lillo och hennes fula docka. Har även hittat ett mönster med en fantastiskt snygg dörrkrans med äpplen. Skall försöka hinna göra den också. Det är tur att internet finns så man får inspiration och hittar nya projekt.

Tisdagen den 18 oktober 2011

Har virkat häxor för glatta livet för dom var så roliga att göra, men har hunnit med att göra en stor schal till en av mina döttrar också. Ganska skönt ibland att bara sticka rakt fram utan att behöva tänka på mönster. Häxorna ligger på första sidan. Ska försöka hinna gör något ner Halloween pynt innan det är dags att sätta upp det.

Torsdagen 29 september 2011

Har tidigare haft en period när jag stickade massor av mössor med olika mönster. Detta är min Kerry Blue terrier mössa. Har även gjort mössor till en vännina som har Airedaleterriers. Har ritat mönstret till hundarna själv. Sitter hemma och är jätteförkyld och passar på att fixa lite här. Lägger in bilden på hennes och hennes barns mössor också.

Måndagen den 27 juni 2011

I dag har jag lagt in bilderna på Regnbågsdockorna. Dom var så roliga att göra att det blev 9 stycken.
Får passa på att tacka min äldsta dotter för att hon haft tålamod med mig under uppbyggnaden av denna sida. Nu tror jag att jag fixar det själv i fortsättningen

Söndag 26 juni 2011

Nu har jag äntligen blivit färdig att börja med min hemsida. Har länge funderat på det för att inspirera andra och visa vad jag gjort. Än så länge är jag nybörjare på detta men fortsätt gärna att titta in så ska jag försöka fortsätta lägga in mina saker.
En del av mönstren har jag fått tänka om lite eftersom jag är vänsterhänt och bl a om man gör en kant blir det inte likadant. Har då vänt på arbetet för att det ska bli som på bilderna.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Eva Fransson | Svar 27.06.2011 21.40

Tack! Dom flesta får faktiskt bo i ett skåp

Helene | Svar 27.06.2011 17.02

Så fina figurer. men nu får ni väl knappt plats i soffan.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.11 | 19:11

Hej! Jag har köpt mönstren på nätet för några år sedan på engelska! Med vänlig hälsning, Eva

...
19.11 | 13:17

Hej
Hur och var kan man köpa virkmönstren till Bamse Skalman och lille Skutt? Helst på svenska men går bra på Engelska.

...
16.12 | 23:59

Hej! Tack så mycket! Om du ser på bilden så ligger Maya på mönstret o där står vem som gjort det! Med vänlig hälsning, Eva

...
16.12 | 23:10

Så fantastiskt fin! Min bästa väns dotter älskar också Maya och jag skulle så gärna vilja virka biet och ge i julklapp till henne. Vart finns mönstret?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS