Humletantens Amigurumi

Då var det dags igen att göra en ny uppsättning av dessa små baby boots efter önskemål. Nu ska bara knapparna på o trådarna fästas.
En av tjejerna på gifte sig i helgen o då passade jag på att göra ett litet brudpar. Packade i plast o spetsrosett. Lägger även en bild i fotoalbumet innan plasten kom på.
Här är en liten snuttefilt med en mus som jag gjorde till mitt barnbarn. Hennes reaktion var att skrynkla ihop den o kasta den på golvet. Får tolka det som att hon inte gillade den! Lägger en bild på baksidan i fotoalbumet.
Nu har jag äntligen kommit igång efter flytt o allt och gjort ett par skor till barnbarnet.
Eftersom det mest blivit att bygga möbler och packa upp lådor på kvällarna får jag ta en gammal bild med ankfamiljen och önska Glad Påsk med!
Nu tar det nog en vecka eller två innan jag har tid att uppdatera sidan för nu flyttar jag. Nästa fredag tar vi vårt pick o pack och flyttar till lägenheten med den högra terrassen!
Nu har jag varit lite otraditionell - har gjort ett djur av varje på sockorna. Tänkte - varför MÅSTE det vara samma!!!!!
Hittade en fantastiskt rolig sida där en tjej hade virkat en djurapplikation för varje bokstav i alfabetet och det har jag aldrig gjort. Så....här är mina första försök med att virka appikationer. Använde brodergarn för att få djuren blanka o fina.
Men som vanligt var jag ju tvungen att göra ett par till och denna gången med lite extra piff. Hade sett en bild på ett par kaninsockor för ett tag sedan så det fick det bli.
Fick ett önskemål från min dotter om ett par sockor till barnbarnet och det kändes som ett lagom projekt att börja med.
Nu är gipset äntligen av och jag börjar kunna röra mig som vanligt igen. Styrkan är inte riktigt där än så jag fortsätter att göra en sjal till. Snart, snart är jag tillbaka med något annat.
Först - fattar inte varför alla bilder ligger på sidan när man gör det från mobilen! MEN bättre än inget! Nu är sjalen klar och ska bara pressas lite när jag har två fungerande händer igen! Nu är det bara en vecka kvar med gips! 😃😃😃
Efter en vecka är det nästan så jag klättrar på väggarna! 😤 Det är inte riktigt min stil att "bara" sitta o titta på tv utan att ha något i händerna. Så i onsdags började jag googla "virka med bruten handled" för det måste ju finnas fler som är lika knäppa som mig - och det fanns det. Håller ju bara virknålen med vänster hand o sen är det höger som gör jobbet! Har börjat på en sjal för det känns lagom jobbigt! 😀😀😀
Nu får jag tyvärr ta en paus i minst 4 veckor efter att jag cyklat o ramlat på en isfläck o brutit handleden i tisdags. Inte lätt när man är vänsterhänt. : (
Nu är det absolut sista gänget med julfigurer. Hade lovat bort ett gäng till o då tänkte jag att det är lika bra att ha ett gäng i reserv. Kan vara bra att ha som present till kommande jul. Nu ska det bli något helt annat till nästa gång!
Här är gänget som jag gjorde precis innan jul till min dotter. Sedan dess har det blivit 3 uppsättningar till av samma gäng för det kom önskemål från andra dottern med o några till. Hittade mönstren på en sida som heter dendennis. Nu får det vara slut med tomtar o granar för denna julen!
Hittade dessa rymdkaniner på nätet! Min mans kommentar var att det var det fulaste jag någonsin gjort! : ( Så med dessa säger jag GOD JUL
Färdiga!
Hemma igen efter en fantastisk kryssning i Västindien. Nu blev det bråttom för jag hade lovat min yngsta dotter som precis flyttat hemifrån ett litet luciatåg. Tänkte även överraska hennes "svärmor" med ett litet tåg! Skulle överlämnas i lördags kl 13.00 och halv ett monterades sista julbocken så dom är inte med på bild! Båda blev jätteglada!
Efter att försökt lägga in nya saker på sidan fattade jag till slut att det var dags att göra en sida till för att den första var för stor. Nu tar jag semester o åker på kryssning i Karibien och är tillbaka till lucia.
Vår egen lilla förvånade lucia.
Nu närmar sig lucia med stora steg så detta är en krona till vår egen lilla lucia!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.11 | 19:11

Hej! Jag har köpt mönstren på nätet för några år sedan på engelska! Med vänlig hälsning, Eva

...
19.11 | 13:17

Hej
Hur och var kan man köpa virkmönstren till Bamse Skalman och lille Skutt? Helst på svenska men går bra på Engelska.

...
16.12 | 23:59

Hej! Tack så mycket! Om du ser på bilden så ligger Maya på mönstret o där står vem som gjort det! Med vänlig hälsning, Eva

...
16.12 | 23:10

Så fantastiskt fin! Min bästa väns dotter älskar också Maya och jag skulle så gärna vilja virka biet och ge i julklapp till henne. Vart finns mönstret?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS